Omakotiyhdistyksen salivuoro Kariston koululla aikuisille

Tervetuloa pelaamaan rennossa hengessä joukkuepelejä Kariston koulun liikuntasaliin maanantai-iltaisin klo 20.00 – 21.00. Kariston kouluHinta omakotiyhdistyksen jäsenille on VAIN  40 €/perhe/KOKO vuosi ja muille 50 € /perhe/vuosi. Parittomilla viikoilla on naisten vuoro ja parillisilla viikoilla miesten vuoro. Salivuoro on syksyllä ajalla 26.8. – 9.12., ei syyslomalla. On myös mahdollista osallistua kertamaksulla 5€/kerta jäsenille tai 7€/kerta ei-jäsenille.

Sisälle pääsee 10 min ennen vuoron alkua, mutta yritetään olla ajoissa, jotta saadaan koko aika tehokkaasti käytettyä. Jos ovi on lukossa ja tulet myöhässä, soita ovessa olevaan vastuuhenkilön numeroon.

Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva henkilökohtainen vapaa-ajan vakuutus.

Ilmoittaudu HETI mukaan sihteeri@karistonoky.fi, niin mahdut mukaan ryhmään. Kun saat kuittauksen, että mukaan vielä mahtuu, niin osallistumismaksun voi maksaa tilille 561010-20019658. Tuo ensimmäisillä kerralla kuitti maksusta.

Ohjelma ensimmäiselle kuukaudelle:

viikko

päivä

vastuuhenkilö

N/M

laji

35

ma 26.8 klo 20 –  21Kaisu

naiset

sähly

36

ma 2.9 klo 20 – 21Nathan (Margit)miehet

sähly

37

ma 9.9 klo 20 – 21Elina

naiset

sähly

38

ma 16.9 klo 20 – 21

miehet

sähly

Huom! Jatkossa päivittyy vuorolista täällä!

Suunnitellaan ohjelmaa yhdessä muodostuvan ryhmän kanssa, mitä haluttaan jatkossa pelailla. Ennen pelejä on myös mahdollista tehdä yhdessä 15 min pituinen kuntopiiri. Otamme myös vastaan ideoita ja ehdotuksia, varsinkin jos sinulla on tiedossa joku henkilö, joka tulee vetämään ohjattua liikuntaa (esim. kahvakuula).  Miestenvuoroille kaivataan myös vastuuhenkilöä, joka huolehtii mm. oven avaukset ja vastaa vuorosta. Ohjelma päivitetään nettisivuillemme www.karistonoky.fi ja facebook -ryhmään.

Ota mukaan sählykerralla oma maila ja muista vaaleapohjaiset sisäkengät.