Retki Fazerin vierailukeskukseen ja SuperParkiin Vantaalle

 

 

 

 

 

 

Piristystä syksyyn tarjoaa omakotiyhdistyksen järjestämä ja tukema retki Fazerin vierailukeskukseen ja SuperParkiin Vantaalle.

Retki järjestetään lauantaina 10.11.2018 klo 9:30 – 17:45

Retken hinta omakotiyhdistyksen jäsenille on lapsilta ja nuorilta (5-17 v.) vain 20 € ja aikuisilta 25 €. Hinta sis. bussikuljetuksen, lipun Fazerin vierailukeskukseen sekä rannekkeen SuperParkiin. Hinta muille kuin jäsenille lapset ja nuoret 35 € ja aikuiset 40 €.

SuperParkissa on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun. Kotiruokamainen lounas maksaa aikuiselta 9,90 € ja 6,90 € yli 12-vuotiailta, 4, 90 € 4-6 vuotiailta.

Ohjelma

9:30                                    Lähtö Kariston koulun luota Karistonkadulta

11:00-12.00 Vierailukierros Fazerilla

12:00-12:45 Mahdollisuus ostoksiin Fazer shopissa tai kahvilassa käyntiin

12:45            Lähtö SuperParkiin

Omakustanteinen lounas SuperParkissa

16:30 Lähtö kotiin

n. klo 17.45 Paluu Karistoon

Ilmoittautumiset  22.10.2018 mennessä pj@karistonoky.fi tai puhelin 040 5878326 /Tanja Koli. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksuohjeet.

Järjestäjä: Kolava-Kujala-Kariston omakotiyhdistys ry

SuperPark Vantaa on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja trampoliinit vaahtomuovialtaineen. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla.

Lue lisää https://superpark.fi/park/vantaa/

Koe tuttu Fazer uudella tavalla – kaikilla aisteilla

Fazer Experience tarjoamme elämyksellisen vierailukokemuksen ja mahdollisuuden oppia jotain uutta. Pääset tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historian, yritysvastuuseen ja innovaatioihin.


Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin tunnin opastetulla kierroksilla, jonka jälkeen voi tehdä ostoksia Fazer Experience Shopissa tai käydä Fazer Cafessa.

lue lisää https://www.visitfazer.com